Om oss

Våre kunder står i fokus her hos oss. Når du besøker Lassen Frisør A/S, vil du finne et team av medarbeidere som er dedikert til å gi deg den beste servicen som er mulig i en svært vennlig atmosfære. Våre lidenskaper er stil og mote, og vi ønsker å dele denne lidenskapen med deg.

Her er litt historikk om Lassen Frisør A/S:

Butikken Lassen Frisør ble etabelert i 1951 av Thorbjørn Lassen, frem til 1965 lå butikken i den gamle gården i Møllergata 3, da ble den revet, nytt nåværende bygg ble ferdig stilt i 1967. I bygge perioden hadde butikken tilhold i Glassmagasingården. Fra 1967 og frem til 1979 hadde vi et lokale, fra høsten dette år etablerte Lassen Frisør sig med et lokale til, det lå på toppen av garasjen inn mot Grubbegata. Butikken ble drevet av Thorbjørn Lassen fra til sin død i 1983. Butikken ble da overtatt av hans datter Kari Lassen Aas og hennes mor Grethe. De drev da butikken drev da butikken frem til 1. juli 1999 . I 1998 flyttet vi butikken ned til nåværende lokaler. I 1999 overtok Helle og Jan Frode Olsen butikken fra Kari Lassen Aas, etter mange år som ansatte. Vi dannet da et  A/S som nå er Lassen frisør A/S. Vi er i dag 4 ansatte med høy faglig kompetanse og hjemmehyggelig atmosfære. Vi legger stor vekt på service ovenfor våre kunder. Vi følger opp alt innen moderne hårpleie, vi bruker kun anerkjente leverandører med høy kvalitet. I tilegg er vi experter og forhandlere av alt innen dameparykker og hårerstatning for menn, vi har erfaring fra 1981 innen denne genere.                                                                                                                                                                                      

Ikke bare hjelper vi deg med å finne den stilen du er på jakt etter, men vi kan også sørge for at håret ditt beholder sin naturlige sunnhet med våre høykvalitetsprodukter. Vi fører kun spesifikke merker som lever opp til vår standard, og du kan være trygg på at produktene du kjøper hos oss kun er av ypperste kvalitet.

Hvis du er nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg, ta kontakt.


Kontakt

Lassen Frisør A/S

Møllergata 3
Oslo
0179


22427745